Två starka nytillskott till Necks Electric

Necks Electric har förstärkt sin organisation med Marcus Johansson och Åke Sjödin. De är viktiga pusselbitar i Necks Electrics strävan att öka närvaron hos kunderna och att tillhandahålla lösningar som ännu bättre svarar mot kundernas behov.

– Marcus Johansson och Åke Sjödin är handplockade för att vara en stor tillgång för Necks Electrics kunder. Dessa förstärkningar möjliggör att Necks Electric blir mer lyhörda för varje enskild kunds behov, säger VD Bengt Pettersson.

Marcus Johansson – ny försäljningsansvarig
Marcus Johansson har en gedigen erfarenhet av transmission och nätbyggnation. Han har arbetat både som linjemontör och projektledare.

– Marcus är som klippt och skuren för rollen som försäljningsansvarig. Han har en perfekt bakgrund och har själv varit i kundernas situation, berättar Bengt Pettersson.

Marcus Johansson tillbringar mycket tid ute på fältet hos kunderna för att förstå hur Necks Electric bäst kan matcha kundernas behov. Marcus utgår från Necks Stockholmskontor och bistår kunder i hela Sverige.

Åke Sjödin – ny platschef i Bollnäs
Necks Electrics anläggning för inköp, lager och logistik i Bollnäs förstärks med en ny platschef, Åke Sjödin. VD Bengt Pettersson berättar:

– Åke stärker kompetensen och leder arbetet i Bollnäs. Han kommer att spela en nyckelroll för att uppnå ännu bättre och mer effektiva kundleveranser.